Suifan Plus ejaculare prematura spray

Suifan Plus ejaculare prematura spray

55.00 lei

Suifan Plus Spray – efecte antiejaculare prematura:
Usor de aplicat si de administrat, Suifan Plus poate sa fie prietenul tau invizibil care te ajuta sa iesi cu fruntea sus din situatiile fierbinti in care ti-ai dori sa nu iti mai faci griji despre parerea partenerei tale asupra penisului, erectiei si potentei pe care o posezi. Un penis puternic si plin de virilitate fara ejaculare prematura, fara senzatie de slabiciune si mai ales fara inhibitii este tot ceea ce iti lipseste si totodata cea ce Suifan Plus spray iti ofera.

Descriere

Cu un efect rapid Suifan Plus se pozitioneaza fruntas in clasamentul produselor si in special a celor sub forma de spray care se recomanda ca un tratament pentru ejaculare prematura, mentinere erectie pe durata actului sexual, astfel incat dumneavoastra si partenera sa va simtiti impliniti in ceea ce privesc senzatiile puternice ale orgasmului simultan.

Ambalajul cu pulverizator al lui Suifan Plus spray contine si dozeaza ingrediente cu efecte benefice asupra problemelor de ejaculare prematura a penisului, ajutand la obtinerea unei concentratii atat de necesare pentru declansarea unei ploi de senzatii sexuale. Suifan Plus Spray nu are efecte secundare iar dorinta de control ale ejacularii si orgasmului poate dura pana la 2 ore de la aplicarea pe ata penisului.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Suifan Plus ejaculare prematura spray”