Maxman

100.00 lei

Maxman crema pentru ejaculare prematura penis cu efect usor anestezic, ce va ajuta la prelungirea momentului ejacularii pentru o mai buna erectie.

Descriere

Crema Maxman, produs fabricat in SUA ce are un singur scop principal, si anume sa te ajute sa iti elimini problemele de ejaculare prematura penis, contribuind la mentinerea erectiei penisului exact atat timp cat tu doresti acest lucru.

Ambalat foarte practic si extrem de facil de folosit unguentul cu efect anestezic sub forma de crema este aliatul tau care te scapa de micile probleme pe care le provoaca faptul ca nu poti controla cu exactitate momentul in care ejaculezi, existand astfel posibilitatea ca partenera ta sa nu se bucure de orgasmul pe care il merita la fel ca tine. Elimina frustrarile sexuale cu Maxman, produsul care pe tine te va ajuta cu siguranta sa ai un penis cu o erectie puternica pana la sfarsit.

Fiind un produs parafarmaceutic, Maxman crema pentru ejaculare prematura nu necesita prescriptie medicala si nu are efecte secundare nedorite.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Maxman”